fredag den 13. februar 2009

Forslag til sænkning af kriminalitet og grov vold

Krigen mod rockerne ser ud til at optrappes, og det desvære fra begge sider. Da den bliver optrappet fra regeringens side, vil den natuurligt også blive optrappet fra Rockernes side - de har jo også både en forretning og et perspektiv at beskytte.

Vigtigst tror jeg at de har en forretning at beskytte. Krigen mod Rockerne, såvel som krigen mellem Rockerne og invandrerbamderne handler om penge, stoffer og retten til bestemte markeder.

Jeg tænker, at hvis man i stedet for at sætte hårdt ind mod rockerne (hvilket optrapper konflikten), fjerner motivet for deres kunder til at handle med dem - at man vil svække dem frem for at optrappe konflikten direkte - det skal altså være mindre lukrativt for dem at føre illegal forretning

Mit forslag er derfor: 1 måneds ubetinget fængsel til alle der er i besiddelse, af eller påvirket af, stærke eufoserende stoffer som kokain eller ecstacy.

Og at man yderligere indfører kontrol hvor man almindeligvis udfører alkoholkontrol, samt styrket præventiv kontrol i bymiljøet, ved anholdelser m.m.

Med venlig hilsen ...,

perspekto

Ingen kommentarer:

Send en kommentar